Bel mij: 06 27921778

Aan de Slag

praatballonnenHet is belangrijk dat er een wederzijdse klik is, daarom is de kennismaking gratis.

Als je tevreden bent met mijn werkwijze en je wilt ervoor gaan, volgt het intakegesprek (meestal gekoppeld aan het kennismakingsgesprek, want wie eenmaal de stap heeft genomen wil meteen aan de slag!) Hierbij gebruik ik de digitale vragenlijst ‘Leefstijl in beeld’ dat met stoplichtkleuren meteen een duidelijk beeld geeft wat goed gaat en waar aandachtspunten zijn. Als je dat wilt word je gemeten en gewogen op een Omron weegschaal. (zie Info pagina+) Vervolgens bepaal jij zelf waar je aan gaat werken en wat je als eerste wilt aanpakken. Je krijgt een map, met daarin je doel en een plan om het doel te bereiken en vast te houden. Gaandeweg zal de map aangevuld worden met nieuwe doelen die aansluiten bij jouw behoefte.

Als je wilt, ontvang je regelmatig een Personal Trigger. Deze zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft als het moeilijk is en zullen je succes om je doelen te halen enorm vergroten. Bovendien mag je me altijd mailen, appen of bellen als je een vraag hebt of daar even behoefte aan hebt. Ik vind het namelijk heel belangrijk om persoonlijk en bereikbaar te zijn!

Elke week krijg je bovendien een tip, recept of artikel over voeding, bewegen, stress, slaap of ontspanning in je mailbox. Die kan je (als het je interesse heeft) uitprinten en in je map erbij doen. Zo krijg je je eigen naslagwerk waar je altijd op terug kunt vallen.

Bij de vervolgafspraken bespreken we hoe het is gegaan (problemen, obstakels of juist successen die je hebt gehad). Er worden indien nodig aanpassingen gemaakt en we stellen als je daaraan toe bent een volgend doel met bijbehorend plan vast.
Ik wil graag je vraagbaak, steun en stok achter de deur zijn!