Bel mij: 06 27921778

Charly’s Coach

logo_slogan charly greenSinds januari 2015 heb ik mij aangesloten bij een groep Leefstijlcoaches, genaamd ‘Charly’s Coaches’

Wat is een Charly’s Coach?

Charly’s Coaches zijn deskundige preventieprofessionals, allround opgeleid in gezonde leefstijl en gedragsverandering. Een Charly’s Coach denkt mee en ondersteunt bij het verkennen en inventariseren van mogelijke aandachtsgebieden. Bijvoorbeeld op het gebied van: meer energie, werk-privébalans, gewichtsverlies, bewegen, ontspanning, ondersteuning van bepaalde ziekten of chronische aandoeningen.

Met aanvullende informatie, gevraagd advies en coaching word je gestimuleerd in het bepalen van reële doelen en stel je je eigen actieplan op. Een Charly’s Coach werkt altijd met het instrument Leefstijlinbeeld.nl (een digitale intake),zodat je direct beschikt over eigen je leefstijlplan.

Ga jij ook de uitdaging aan om zelf te sturen op een gezonde koers in 2015?
Voor Menzis collectief verzekerden geldt er een vergoeding.

Charly’s Coaches voor bedrijven

Charly’s Coaches worden ook preventief ingezet binnen organisaties. Zij voeren persoonlijke gesprekken in de vorm van een spreekuur, speeddates of op afspraak. Ook bij verzuim reactiveren onze professionals de zieke medewerkers door de bewustwording en eigen verantwoordelijkheid voor gezondheid bespreekbaar te maken en hiermee het zelfherstel te vergroten.

Daarnaast gaan zij graag in gesprek met managers en leidinggevenden.

Neem vooral contact op voor meer informatie en de andere maatwerkprogramma’s binnen onze totaaloplossing naar meer vitaliteit. www.charlygreen.nl