Bel mij: 06 27921778

Aan de Slag

praatballonnenHet is belangrijk dat er een wederzijdse klik is, daarom is de kennismaking gratis.

Als je tevreden bent met mijn werkwijze en je wilt ervoor gaan, volgt het intakegesprek. Als je dat wilt (niet iedereen wil afvallen die bij mij komt), word je gemeten en gewogen op een Omron weegschaal. Deze geeft niet alleen je gewicht, maar ook je BMI, vet%, spier% en viscerale vet aan. Ik maak altijd een verslag van alle bevindingen. Vervolgens bepaal jij zelf waar je aan gaat werken en wat je als eerste wilt aanpakken. Je krijgt een map, met daarin je doel en een plan om het doel te bereiken en vast te houden. Gaandeweg zal de map aangevuld worden met nieuwe doelen die aansluiten bij jouw behoefte.

Je ontvangt wekelijks een Personal Trigger. Dit kan een herhaling zijn van wat het laatst is besproken, een tip, een recept of een interessant Leefstijlonderwerp. Deze triggers zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en zullen je succes om je doelen te halen enorm vergroten. Je kunt ze (als het je interesse heeft) printen en in je map erbij doen. Zo krijg je je eigen naslagwerk waar je altijd op terug kunt vallen.

Bovendien mag je me altijd mailen, appen of bellen als je een vraag hebt of daar even behoefte aan hebt. Ik vind het namelijk heel belangrijk om persoonlijk en bereikbaar te zijn!

Bij de vervolgafspraken bespreken we hoe het is gegaan (problemen, obstakels of juist successen die je hebt gehad). Er worden indien nodig aanpassingen gemaakt en we stellen als je daaraan toe bent een volgend doel met bijbehorende actie(s) vast.
Ik wil graag je vraagbaak, steun en stok achter de deur zijn!