Bel mij: 06 27921778

Ik ben

Profielfoto Margreet
Mijn naam is Margreet Alting  en in mijn leven heb ik meerdere keren ondervonden, hoe belangrijk het is om in moeilijke, stressvolle tijden juist te blijven bewegen, goed te eten en te ontspannen. Versterk je je lichaam (door bewegen en goede voeding) dan ga je je mentaal ook beter voelen. Leer je ondermijnende gedachtes te veranderen in helpende gedachtes, dan krijg je zowel geestelijk als lichamelijk meer energie. Met een paar aanpassingen, kan je een wereld van verschil maken!

Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en heb daarnaast de studies coaching en beweging aan het Hamel College in Gorinchem gevolgd en afgerond, zodat ik mij Leefstijlcoach mag noemen. Mijn ruim 30-jarige ervaring in het onderwijs en mijn opleiding tot sport- en haptonomische ontspanningsmasseur sluiten hier mooi bij aan.

Alle werkervaring komt bij elkaar in dit nieuwe beroep, n.l. mensen een goed gevoel geven (vita), kennis overbrengen (wijzer) en mensen de weg wijzen naar een gezonde(re) leefstijl.

Vitaliteit geeft kwaliteit aan ons leven, vitaliteit staat namelijk voor energie, kracht en gezondheid. Niet altijd hebben we onze gezondheid in eigen hand, toch kunnen we preventief veel doen om de kwaliteit van ons leven te verhogen en verbeteren. Mijn uitdaging is om daarin te adviseren, te motiveren en te begeleiden.

BGN

Om kwaliteit te waarborgen is Vitawijzer aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Dit houdt in:

  • In het bezit zijn van een geldig diploma Gewichtsconsulent.
  • Regelmatige bij- en nascholing.
  • Geen verkoop van afslankproducten.