Bel mij: 06 27921778

Recensies

Ben ook heel tevreden over Vitawijzer. Vooral de informatie die ik aangereikt heb gekregen over voedsel, wat is gezond wat niet. Combinatie van voedsel hoe te gebruiken, hoe leef je gezonder ben ik me veel bewuster geworden.

Echt een eye opener.

Jan

 

Ongeveer een jaar geleden kwam ik bij jou terecht en ik woog toen 115 kg. Ik was moe, futloos, had weinig energie, sliep teveel en voeding was bijzaak.

Nu al deze punten zijn aangepakt, heb ik meer energie, een goed slaappatroon, let ik goed op mijn voeding en beweeg ik meer en beter. Daardoor voel ik mij fitter, energieker, gezonder en ben ik ruim 26 kilo afgevallen!

Op jouw website staat dat je een gereedschapskist vol technieken en goede vragen hebt. Ik kan nu als ervaringsdeskundige zeggen dat je erg mooi gereedschap in je koffer hebt en je mij heel goed hebt leren werken met dat gereedschap! Dit gereedschap zorgt zeker weten voor goede resultaten!

Heel erg bedankt hiervoor Margreet.

Iedereen die kampt met gewichts-of andere leefstijlproblemen, raad ik aan om contact op te nemen met Vitawijzer!

Bert

 

Ik begon aan dit traject met lichamelijke klachten. Weinig energie en vooral kortademig en ben op eigen verzoek bij jou terechtgekomen. Het grote aha-moment was eigenlijk dat ik besefte dat ik veel te veel suikers ongemerkt binnenkreeg en mijn overgewicht veroorzaakt hebben. Het uiteindelijke doel is om onder de 80 kilo te komen, dat is mijn streven! En ik ben al aardig op weg.

Voor andere personen is het aan te raden om bij jou te komen, want op een vriendelijke maar duidelijke manier word je gewezen op de mogelijkheden van verbetering. Zowel in je voedingspatroon als in beweging

Ad

 

Ik kan iedereen Margreet aanbevelen, omdat zij je laat inzien, dat je door op andere manieren te eten, te letten op etiketten van producten, regelmatig aan beweging doet en probeert je stresslevel op een goed peil te houden, je een gezonde levensstijl erop na kunt houden en op een gezonde manier op gewicht kunt komen. Nogmaals bedankt Margreet!

Simone

 

Allereerst Margreet wil ik je bedanken voor, het inzicht krijgen in mezelf.
Meer bewust voor mezelf kiezen. Minder vaak “JA” zeggen. Heb meer tijd voor mezelf.
Dat heeft er toch toe geleid, dat ik bewuster mijn maaltijden maak.
De afwisseling bij het ontbijt. Lunch en Diner.
Dat ik erg let op lichaamsbeweging (lukt nog niet altijd), maar ik ga er mee door. Je hebt me een goede zet gegeven.
DANK JE.

Willy

 

Bedankt Margreet, Dank zij jouw begeleiding ken ik nu de oorzaken van mijn futloze, vermoeide gevoel. Met jouw hulp heb ik mijn leefstijl aan kunnen passen en voel ik me vitaal en vrij van stress. Wat goed dat je niet alleen mijn voeding maar mijn hele manier van omgaan met gezondheid hebt weten te verbeteren!

Annemiek

 

Bedankt voor het zetje in de rug dat ik nodig had. ik ben in een half jaar tijd 9 kilo afgevallen. ik heb van jou een andere manier van eten geleerd en blijf dit zeker volhouden.

Gerrie van Baalen

 

Aan Margreet zal het zeker niet liggen! Ze heeft mij op allerlei mogelijke manieren geholpen om anders met mijn eetpatroon om te gaan. Bemoedigen, provoceren, aanspreken, aansporen. Ze bereidt zich goed voor en leeft zich in, zonder op mijn stoel te gaan zitten. Ze wil de ander begrijpen en zo goed mogelijk inspelen op de situatie. Ze laat ruimte als dat nodig is, en haakt net zo makkelijk weer aan. Ze is allereerst een hartelijk en verstandig mens en daarbij een professionele coach. Bedankt voor het inzicht dat je gegeven hebt, it’s up to me.

Nancy 

 

Bedankt Margreet voor je begeleiding tot nu. Je was open en gezellig en hebt mij een goede aanzet gegeven om op een gezonde manier te gaan eten en daardoor gewicht te verliezen!

Wilma 

 

Margreet, bedankt voor de goede adviezen en de begeleiding in mijn nieuwe voedingswijze. Door jou heb ik anders , maar erg lekker, leren eten. Voor mij een groot gevolg in mijn leven. Mijn vroegere eetgewoonte maakte mij moe en ik had steeds veel vocht in de gewrichten wat mij belemmerde in het dagelijks doen in mijn leventje. Van intens moe zijn, futloos en hierdoor geen leuke dingen meer kunnen doen, omdat je er totaal geen puf voor hebt naar een fijn leven energiek leven met weer zin in leuke activiteiten, heerlijke wandelingen waar ik zo van hou, die weer mogelijk zijn dankzij jou.

Ik kan iedereen met vooral vochtproblemen, futloos, energieloos aanraden zich bij jou te melden. Want jij heb een zeer goede methode en veel problemen komen door verkeerde voeding. En ieder mens heeft weer een ander probleem, maar door jou persoonlijke aanpak denk ik dat het resultaat van jou coaching voor ieder positief zal uitvallen. Als laatste wil ik zeggen: bedankt voor het verhogen van mijn levensstandaard! Ik heb veel geleerd!
Ik kan weer genieten!!!
Succes!!!

Jolanda

 

Heel erg bedankt voor je fijne, motiverende begeleiding! Ik voel me weer veel energieker de laatste tijd en ga deze nieuwe leefstijl zeker volhouden.

Martijn

 

Bedankt voor de fijne begeleiding, ik ben toch mooi 10 kg kwijt! Een mooie stap in de goede richting. Nu hou ik even pauze van mezelf maar ik kom weer terug hoor!
Ik heb veel bruikbare tips gekregen van je, heerlijke recepten en ik vond het ook heel fijn dat je zo goed luisterde naar wat ik vertelde (ook tussen de regels door) en daarop insprong met tips en uitleg.
Eigenlijk was het ook gewoon een soort gezellig bijkletsen in plaats van alleen maar `verantwoording´ afleggen.

Diana

 

Dag Margreet, Door je persoonlijke en adviserende manier van werken, word je je heel bewust waar je mee bezig bent. Doordat je absoluut niet dwingend maar adviserend werkt, motiveert dit om tot goede resultaten te komen. Een ervaringsdeskundige

  Hans

 

Dankjewel voor de fijne begeleiding Margreet! Ik heb weer een stap in de goede richting gezet mede dankzij jouw betrokken inzet.

Carol

 

Hallo Margreet, Bedankt voor jouw goede begeleiding. Ik ben door jou mijn maaltijden anders gaan verdelen over de dag, waardoor ik mij beter voel dan voorheen. Ik heb van jou geleerd dat weinig eten niet leidt tot minder gewicht. Nu ik meer eet en beter verdeel, val ik geleidelijk af en voel me energieker!

Maja

 

Prettige ondersteuning waarbij duidelijk aangesloten wordt op mijn behoefte. Door meer inzicht in voeding en de effecten ervan heb ik meer invloed gekregen over hoe ik me voel in mijn lichaam. Het voelt niet als een aangeleerd trucje, het is een deel van mezelf geworden.

Gabrielle

 

Mag ik ook jouw recensie hier publiceren, je kan hem hier insturen.